Zeleni zalet

Posted: Listopad 10, 2010 in Priče

Zašto su zidovi obojani u zeleno, pitao se Bojan. Zelena se prelijevala iz nijanse u nijansu, tako da Bojan nikako nije mogao odrediti gdje počinju pojedine nijanse. Nije čak bio ni siguran ima li nijansi.
– Jebi me, voliš me jebati, voliš me jebati – vikala je Marina svoj tekst. Bojan je jednolično dahtao. Još nije bilo vrijeme da počne stenjati.
Boja je ostavila kvržice na zidu i Bojan je zamišljao da rukama prelazi preko njih dok je u šakama stiskao Marinine sise. Njene bradavice podsjećale su ga na te kvržice. Ispupčile su se.
– Kako vi ženske uspijevate da vam se bradavice ukrute kad zatreba, a kod nas muških se lako dogodi da nam nije krut kad treba –pitao je Bojan jednom Marinu. Rekla mu je da nema pojma i otišla u kuhinju narezati salamu za sendvič.
Bojan je imao taktiku koja je oduvijek funkcionirala. Kad je trebao ukrutiti ga, on se koncentrirao na sise, na bradavice, na to kako će kurcem prodrijeti u Marinu, kako će ona stenjati, kako će zapravo i uživati, a ne samo glumiti. Zamišljao je kako njegove kolegice pričaju međusobno da im je najteže snimati s njim, jer se ne mogu isključiti, jer moraju, htjele ili ne, jednostavno moraju uživati u njegovom jebanju. To, naravno, nije bilo istina. I Bojan je znao da to nije istina, ali ga nije omelo da si to zamišlja s toliko detalja da bi rijetko tko posumnjao da nije istina, pa i sam Bojan. Bio je ponosan na svoje mentalne tehnike, kako ih je zvao. A, i režiseri su ga voljeli. Gotovo nikada nije zakazao, a tome je bilo tako samo zaslugom mentalnih taktika. Kad mu se jednom ukrutio prestajao je zamišljati razgovore kolegica, njihove guze, sise i stenjanje. Gledao ih je, ali ih je odbijao vidjeti. Kako ne bi svršio, Bojan je razvio drugu mentalnu tehniku. Razmišljao je o svakodnevnim stvarima. Nerijetko bi se sjetio neplaćena računa u trenutku dok je do jaja bio u guzici kolegice, a ona je vrištala da će svršiti. Potpomagao si je i okolnim stvarima. Razmišljao je o televizorima koji su bili na setu, o režiserima i njihovim stilovima. Primijetio je kako režiseri nedugo nakon što uđu u pornobiznis prestanu snimati filmove u kojima glumci i glumice jebu kako bi režiseri voljeli jebati u stvarnom životu. Ne, ubrzo počnu snimati scene u kojima se svi međusobno jebu baš onako kako se režiserima najviše gadi. Tada postanu pravi i počnu bolje zarađivati.
Kako je samo uspio obojati tako da se ne vide gdje nijanse počinju i završavaju i ima li uopće nijansi, pitao se Bojan još jednom pokušavajući zaokupiti misli zelenom bojom zidova između kojih je jebao i nije smio svršiti. Bar ne još. Zid ga je podsjetio na Mona Lisu i famu o vrhunskoj tehnici kojom je nacrtana. Možda je soboslikar ovih zidova neki novi DaVinci, pomislio je.
– Stavi ga – nježno mu je rekla Marina dok joj je gurao kurac u guzicu.
– Hoćeš ga? – pitao je Bojan.
– Hoću, hoću, gurni ga – rekla je Marina i glasno zastenjala dok joj se
Bojanov glavić probijao kroz crijeva. Zvučala je kao da cvili i riče istovremeno.
– Trpaj, trpaj joj – vikali su momci glumeći studente koji su se našli na tulumu, gdje se dvoje počelo žestoko karati bez obzira na ostale goste. Bojan je glumio da zadovoljava potrebe mase, a Marina da uživa u pogledima. Stenjala je glasno sve dok joj jedan od studenata nije gurnuo kurac u usta, tako duboko da se zagutila. Ili je glumila da se zagutila. Od tada je samo stenjala kao kroz prigušivač.
Rijeke su zelene. Bar one koje se s pravom nazivaju rijekama. Ni one, kao ni zid, nemaju granice među nijansama, mislio je Bojan. Nije smio svršiti. Morali bi cijelu scenu ponovo snimati, a Bojan je znao da ne smije pomisliti ni da ne smije svršiti.
Bojan je ritmično nabijao kurac u Marininu guzicu. Ona je oblizivala kurac studenta i svako malo nabijala si ga duboko u grlo. Čak je uspijevala i jezikom mu lizati jaja dok joj je cijeli kurac bio u ustima i grlu. Tek bi ga s vremena na vrijeme izvadila iz usta i nastavila drkati.
– Svršit ću, svršit ću – vikala bi tada i onda brzo ponovo stavljala kurac u
usta i nastavljala ga gutati. Bojan bi tek povremeno zadahtao. Nekoliko drugih studenata je diralo Marinu po sisama.
– Isuse, Isuse – viknula je Marina, izvadivši kurac iz grla i usta, i počela se grčiti. Svršavala je, glumila je. Bojan je to primijetio i skoro je svršio. Zelena, pomislio je, je boja povraćanja. Zašto je režiser odlučio snimati u sobi u kojoj je zid zelen, upitao se Bojan i pomislio da će cijela scena ispasti gadna zbog ovih zidova.
Student je počeo svršavati i oblio je Marinin obraz. Ona je jedva jezikom uspijevala uhvatiti koju kap sperme, kao što joj je naredio režiser. Ometalo ju je drmanje koje je uzrokovao Bojan nabijanjem kurca u njenu guzicu. Smirio je malo pokrete i dozvolio joj krupni plan sa spremom, pomiješanom sa pljuvačkom koja se izlijevala iz njenih usta. Bilo je vrijeme da promijene poziciju. Bojan je legao, a Marina je sjedala na njegov kurac. Uzela ga je u ruku i vodila prema šupku. Prstima ga je obuhvatila cijeloga. Imala je prsten s stiliziranim leptirom na prstenjaku ruke. Nokti su joj bili savršeno čisti i ofarbani zelenom. Bojan to nije vidio. Vidio je samo Marinine guzove kako se miču gore dolje, dok si nabija kurac u guzicu. Nije smio misliti na to. Gledao je u njena leđa i primijetio madež sa dlakom. Pomogao mu je da ne svrši. Marina se nabijala i stenjala.
– Sviđa ti se moja guza? – pitala je. Bojan je urliknuo da mu se sviđa. Na kauč se popeo novi student i stavio Marini kurac u usta. Gotovo je s tekstom, pomislio je Bojan i skoro se odvalio smijati. A, nije smio. Marina se stvarno trudila. Ovaj student je imao veći kurac od prvoga, a ona ga je uspijevala cijeloga progutati.
Bojanu je bilo sve teže. Zapravo, Marina mu je oduvijek bila jako zgodna i kad je s njom snimao teško mu je bilo suzdržati se od svršavanja.
Zelena, zelena, ma jebala me zelena, pomislio je Bojan. Marina je preglasno mumljala s kurcem u ustima i Bojan nije mogao ne čuti ju. Zeleni zidovi mu nisu više davali materijala za razmišljanje. Pred sobom je vidio samo Marinina leđa i guzove. Imala je zgodne leđne mišiće i okrugle guzove, ali Bojan na to nije smio misliti.
Ima li na Mona Lisi zelene boje, pitao se spasonosno Bojan. Pomislio je da ima, da su iza talijanske ljepotice zelena brda. Nije bio siguran. Možda se Mona Lisa voljela jebati u dupe, pomislio je i skoro se ugrizao za jezik. Marina mu je legla na prsa. Pustila je kurac onog studenta i on se sad spustio. Bilo je vrijeme da ju jebu u obje rupe. Bojan je šapnuo Marini na uho da mu se sviđa. Ona se nije obazirala. Znala je da toga nema u tekstu, a i nije mogla odgovarati usred scene. Jedna je kamera cijelo vrijeme snimala krupni plan njena lica.
Student je gurao svoj golemi kurac u Marininu pičku, a Bojan je i dalje bio u njenoj guzici. Ipak, sad se gotovo i nije micao. Nije mu prijetilo ni da će svršiti jer se cijelo vrijeme plašio dodira jaja o jaja sa kolegom. A, tih dodira je bilo.
– Hoćemo na kavu poslije snimanja? – pitao je Bojan Marinu.
– Razjebi me, tako je, razjebi me – vikala je ona, očito ne odgovarajući na Bojanov prijedlog.
Marinine sisu bile su znojne, što njenim znojem, što zbog kapljanja s golemog studenta. Dio znoja cijedio se i na Bojana. Zašto znoj nije zelen, pitao se uvjeren kako je to što znoj nije zelene boje greška prirode.
Student je stenjao glasnije nego što je smio, ali režiser nije prekidao scenu. Dečko je očito bio nov u poslu. Režiser je samo dao znak još minutu i svršavanje. Svi su ulazili u finale. Marina je stenjala i izokretala očima. S kurcem u dupetu i drugim u pički nije joj bilo lako ni u stvarnosti. Navikla je, ali se nikada ne može toliko naviknuti da se ne umori dok ju jebu u sve rupe u koje stane kurac.
Student se maknuo s Marine i ona je ustala s Bojana. Kleknula je i isplazila jezik. Student ju je odmah zasuo gomilom sperme, a ona je ispljuvavala još više. Bojan je drkao ali mu je na pameti stalno bila zelena. Marina mu je krenula pušiti ali nije pomagalo.
Zelena, jebala me zelena, skoro je viknuo. Marina je jednom stvarno svršila dok sam ju jebao maloprije, pomislio je ali nije pomoglo. Zelena se gurala. Zidovi su mu bili preočiti. Zelena ga je smirivala. Kurac mu nije padao, ali nije mogao ni svršiti. Marina bi htjela da joj svršim u usta, pomislio je i odmah pomislio i na zeleni zid, zelenu Mona Lisu, zelenog studenta koji urla, dodir jaja o jaje, kurac u crijevu koje je bar jednom taj dan proguralo govno van. Zelena, koji mi je kurac trebala ta usrana boja, mislio je Bojan. Marina mu je lizala glavić. Htjela mu je pomoći.
– Daj mi – rekla mu je, iako to nije bilo u tekstu.
– Ne mogu – rekao je Bojan i okrenuo se režiseru. Prekinuli su snimanje. Režiser je rekao Marini da ostane koljenima.
– Ti, dođi, skidaj gaće – viknuo je režiser nekom od statista. Rekao je snimatelju da ide krupno na Marininu facu, a da će poslije snimiti krupno Bojanovu, kao da svršava. Statist, koji je do tada samo glumio studenta koji navija, prišao je, skinuo gaće i drkao tek tridesetak sekundi. Svršio je Marini po licu. Bojan je odglumio da svršava. Zastenjao je. Zelena, mislio je i dok je vukao grimasu, koja bi trebala predstavljati svršavanje.
Snimanje je završilo, a Marina je prišla Bojanu.
– Nemoj me za snimanja jebat – rekla mu je. Bojan se nasmijao i odgovorio da mu je to posao. I Marina se nasmijala.
– Znaš šta mislim. Nemoj me pitati privatne stvari usred scene.
– Dobro – skrušeno je odgovorio Bojan.
– Ajmo na kavu – rekla je Marina, a Bojan je primijetio da su joj nokti lakirani zelenom bojom.

Oglasi
Komentari
  1. BetsLyperoott kaže:

    то что я искал, спасибо

  2. Ne razmijem, šta znači ovaj komentar?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

w

Spajanje na %s